OVER ONS

 

Bij Tree2art draait alles om het vormgeven van hout tot kunst en het creëren van prachtige meubelstukken voor uw huis en buitenruimte. Onze passie voor houtbewerking begon met twee mensen, Roderick en Michael. Beiden hebben een schat aan ervaring en expertise opgedaan in de wereld van buitenverblijven, meubelontwerp en vakmanschap.

We hebben beiden onze oorsprong bij Luxe Tenten, waar we samen de geheimen van het ambacht hebben ontdekt en de kunst van het werken met hout hebben omarmd. Onze tijd bij Luxe Tenten heeft ons niet alleen vakmanschap bijgebracht, maar heeft ook onze liefde voor het creëren van functionele en esthetisch aantrekkelijke meubels aangewakkerd.

In 2021 hebben wij de handen ineengeslagen en zijn we samen gestart met Tree2art. Hier vonden we de vrijheid om onze creatieve visie en passie voor houtbewerking tot uiting te brengen. Tree2art is ontstaan uit onze gedeelde overtuiging dat hout de kracht heeft om een unieke en warme sfeer te creëren, zowel binnen als buiten.

Met Tree2art hebben we  de mogelijkheid om onze klanten op maat gemaakte meubelstukken te bieden die zowel functioneel als kunstzinnig zijn. We streven ernaar om de visie van elke klant tot leven te brengen door aandacht voor detail, vakmanschap en toewijding aan duurzaamheid. Er wordt nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat elk project een weerspiegeling is van onze gedeelde passie en toewijding aan houtbewerking.